accountantsonline.nl: EDO sluit zich aan bij RSM Netherlands
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

EDO sluit zich aan bij RSM Netherlands

RSM Netherlands Holding N.V. en EDO Registeraccountants en Belastingadviseurs hebben overeenstemming bereikt over het samen gaan van beide kantoren, waarbij EDO met ingang van 1 april 2017 onderdeel zal gaan uitmaken van de RSM Netherlands organisatie. EDO is en zal gevestigd blijven in Oude Meer, bij Schiphol en heeft 40 medewerkers. RSM Netherlands, een middelgroot accountants- en advieskantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Utrecht, maakt onderdeel uit van RSM International, een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke accountants en financieel juridische advieskantoren. RSM International neemt met vestigingen in ruim 120 landen op de wereldranglijst van internationale full service dienstverleners de 6de plaats in. Zie voor meer informatie www.rsmnl.com.

Met de overname van EDO versterkt RSM Netherlands haar positie in de regio. Voor EDO is de drijfveer voor de aansluiting de visie op de ontwikkelingen in de (internationale) markt en de schaalgrootte van de RSM Netherlands organisatie. Hierdoor kunnen de cliënten optimaal bediend blijven en zijn er voor de medewerkers goede ontwikkelingsmogelijkheden.


Daarbij vragen de steeds verdergaande internationalisering, de digitalisering en de wet- en regelgeving voor het accountantskantoor om een organisatie die zowel kwalitatief als kwantitatief in staat is om slagvaardig op deze ontwikkelingen in te spelen. Voor EDO is RSM Netherlands de meest geschikte partij bevonden om zich bij aan te sluiten.


Rudolf Winkenius, bestuursvoorzitter RSM Netherlands: “Wij zijn blij met de komst van EDO omdat wij uitdagende groeiplannen hebben en op zoek zijn naar kantoren die bij ons passen en die actief mee willen doen met het realiseren van onze plannen. EDO heeft mooie klanten en gedreven partners en medewerkers. EDO wordt de RSM vestiging op Schiphol, een prima plek om onze internationale groeiambitie te laten zien.”


Edwin van Ravenswoud, managing partner EDO: “Wij hebben in RSM een partner gevonden waarmee wij een aantal beperkingen in onze groei in een keer kunnen oplossen. De cultuur en plannen van dit kantoor spreken ons erg aan. Wij verwachten synergievoordelen te gaan realiseren voor alle betrokken partijen en willen graag onze bijdrage leveren aan de verdere groei van RSM Netherlands.” Bron:
www.rsmnl.com

Eerder geplaatste artikelen

Geen plezier meer in je werk. Wat doe je?
Stel, je hebt een leuke baan met veel verantwoordelijkheid. Maar de laatste tijd begin je je steeds meer te ergeren aan de directie, geroddel en politieke spelletjes.Je werkgeluk neemt af en je verlie...
Lees meer...
Ons brein zit verandering in de weg
Hebben jullie ook op de laatste heidag afgesproken een aantal dingen echt anders te gaan doen? In de interne communicatie, samenwerking of processen? Of in de relatie met jullie klanten? En kwam daar ...
Lees meer...
De grens tussen werk en privé vervaagt steeds meer. Wat nu?
Het Uit het ‘People Unboxed’ onderzoek van HR-dienstverlener ADP blijkt dat driekwart (75%) van de Europese werknemers werk en privé liever gescheiden houdt. Desondanks geeft bijna ...
Lees meer...
Hier klikken